SeLaMaT MeNjEnGuK Ke TeRaTaK MaYa Ku

Jumaat, 24 Oktober 2008

ngantuk & balik gemencheh


Salam Jumaat, dah petang dahpun, skang nie jarum jam yg panjang kat no.3, yg pendek kat no.27, kesimpulannya, skang nie dh jam 327 petang. mate aku nie ngantuk sangat. mcm tak sabar-sabar nak balik rumah. nanti balik kena masak plak huhuhu. eh tak payah masaklaaa, nanti malam nak g rumah abg nasir, sbb open house, bestnyeee. dapat makan ag, gemuklaa aku jawabnye huhuhu. kat opis aku niepun jap ag ade open house jugak, awal-awal KDN (Kementerian Dalam Negeri) dah bagi warning jalan ditutup, surelaa jem jap ag nak balik. tension sungguh!!!. open house derang start jam 4pm sampailaaaa ke malam, ntah bile plak nak asar & magrib, cheeeee poyo jekan. macamlaa aku nie bagus sgt. same jugaklaa propa jugak. eh bukan Kak Kiah Propa tau hahahaha...!!!!

esok, awal pagi nak balik Gemencheh plak, abah minta tolong. hummm ingat nak ajak mama & umi g sama, ramai skit nak pegi balik Gemencheh tue. nasib baiklaa balik hari jek, tapi nak tunggu Leela balik dari oversea plak, yelaaa dah janji plak nak g survey rumah dia kat gombak tue. hummm Alhamdulillah dapat job lagi 1 November nie. rasenya ade 4 job utk bulan November nie. Rezki..jangan di tolak.

1 ulasan:

Ada Ayrissa berkata...

amboi, mata koya pon nak pose lg..
kamu nih..x kose tauuuu... :P

Catat Ulasan