SeLaMaT MeNjEnGuK Ke TeRaTaK MaYa Ku

Isnin, 24 November 2008

mekap diner adik ain & shikin





hari jumaat ari tue aku ade tempahan mekap kat bangi, alaa depan umah aku jek. adik ain & kwn die ade diner utk Majlis Konvo die. aku plak time tue tak bole nak kuar awal sbb bajet start mekap dlm jam 4pm, tp aku bo,e kuar opis jam 4pm plak. nak buat mcm mane, aku terus jelaaa g bangi dgn mama time tue. mamapun terpakse gak kuar awal dr opis, sian kat mama..:).

sampai je kat umah adik ain aku terus je mekap die. senang gaklaa sbb muke mmg dh licin tak payah aku nak over mekap die. die kate mekap utk mlm tue ade adiah. hummm akupun takdelaaa nak over konfiden mekap aku bole menang.
dah siap mekap adik ain, sorang lagi plak kwn die shikin. waaa..ini mcm muke mcm mane aku nak mekap huhuhu. nanti aku letak pix mekap tue kat blog nie. hummm nasib baik hasilnye sgt2 memuaskan hati die & aku. dan yg tak sangkenye. pg esknye time die nak bayar upah mekap aku, die kate shikin menang best mekap & best hair style. waaaa...mcm tak caye je kan hehehe...



video

Tiada ulasan:

Catat Ulasan