SeLaMaT MeNjEnGuK Ke TeRaTaK MaYa Ku

Sabtu, 18 Julai 2009

Shout Awards vs Desperate Housewives




salam..
selamat hujung minggu. hmm aku ne on off je jenguk blog aku ne. kalu rajin aku update. kalu malas, ade isi citerpun aku malas nak taip :). semlm..jumaat! aku dpt tiket free dr akak 1 opis aku. cume lain jabatan jekla. tuepun secare x sengaje die nk ajak aku same. sbb die adelaa xtra tiket. akupun ajaklaa umi same..menemankan aku. maklumlaa akak ne dh kawenpun. tp "bergetah" lagi. tergoda gak aku hahahaha..jahat2..


tiket tue pasal SHOUT AWARDS. akupun x berape nak paham sgt ape sbnrnye. takpelaa..janji aku bole hang out & kuar dr Bukit Mahkota. dh lame aku x kuar mlm mcm semlm. best jugak rsnye..


aku siap2 tunggu akak tue kat ERL stesen jam 6pm, sharp 6pm aku dh ade kat situ. akupun benarnye baju & suar aku pinjam dgn umi. aku lupe nak bwk sume tue. lbh kurang jam bape eyh ktorang pun gerak g stadium putra. jln mmg jemlaa..kalu hal2 mcm ne, ramailaa yg dtg. cube tgk time musabaqah...aku rs x sesak mcm ne kot. hehehe..mandai je kate kat org aku ne..tak baik tak baik!!!


hmm..sampai kat sane, ramailaa umat2 manusia kat situ, 1st time jugak aku g stadium tue. selalu dok dgr je kan. jakon kejap. tp kontrol jelita laa..akak tue sempat jupe kwn2 die kat luar stadium. hmmm...sume bini2 org, yg mempunyai suami yg baikkk sgt!! akupun pelik mcm manelaa hubby derang ne bole sporting mcm tue. takpelaa janji bahagia. msg2 mcm anak dare..


hmm..br laa aku tau mcm mane siaran langsung tue klau ade show mcm ne. mcm kelam kabut je aku tgk hehe..tp layan jeklaa. time show aku x paham 1 apepun. sian kat aku. yg lain sume aku tgk mcm paham jek. yeklaa aku ne penggemar sinat fm. manelaaa aku layan mende2 ne sume. sean kingston pun aku x kenal..lawak x hahaha. kalu di tanye salleh yaakob @ abg jem ke aku kenal laaa...hampeh je..!!


pas show award tue..kitorang dgn geng akak tue lepak kat Bandar Tun Razak, ms tue brlaa aku tau, mcm mane life derang nie. isteri2 yg kesunyian tanpe ade suami di sisi. ade yg jd bini n0.2, ade yg bebas..akupun tak tau mcm mane dgn kehidupan derang ne. aku rs dh mcm citer desperate housewife je. msg2 dgn masalah msg2. aku plak dh jd mcm..ala2 anak ikan derang je hahaha. haa..ade lg sorang, budak, namenye ahmad (bkn nama sebenar), budak uia, student lg..join kitorang same..aku x taulaa die ne anak ikan kwn kpd akak aku tue. tp melalui sumber...ahmad ne bf kpd kwn akak tue. aku ne nk geleng kepala x bole..aku angguk2 jeklaa..dh jd mcm angguk2 geleng2..


takat tue jeklaa citernye, x bole citer lebey2..sbb PNC hehe..skit2 jek aku bole citer kat sini. nnt jupe lagik...adioss...

1 ulasan:

Baby Tiger berkata...

kau pun nak dibela dgn bini orang ke? :P

Catat Ulasan